Sfeervolle gordijnen
Warmte in je huis
Gordijnen geven veel sfeer en warmte in je huis. Er zijn veel verschillende materialen en kleuren waar je uit kunt kiezen.

Welke plooi past bij jou stijl?
Je kunt kiezen voor ringen, een wave, een enkele of een dubbele plooi. Let wel op dat je voor de ene afwerking meer stof nodig hebt dan voor de ander.

kleur in je huis!
Kleur maakt vrolijk
Kleur maakt een huis persoonlijk. Van raambekleding tot een prachtige gekleurde vloer, het kan allemaal.

Tip
Twijfel je hoeveel kleur je in je interieur wilt? Kies dan eerst voor kleurrijke elementen die makkelijk zijn te vervangen. Kleurrijke gordijnen, kussens, een schilderijen en kaarsen hebben gelijk een groot effect op je interieur. Ben je er na een paar jaar zat van? Dan zijn ze makkelijk te vervangen door een nieuwe kleur!


Zachte kleuren
Zachte kleuren
Wil je dat je interieur een plek is om tot rust te komen? Kies dan een rustige basis met een aantal leuke accenten. Bijvoorbeeld een kussen op de bank met een leuke print.

Zachte kleuren
Een nieuwe woning
Bij het kopen of huren van een nieuwe woning moeten er veel keuzes gemaakt worden. Wat komt er op de vloer? Willen we een modern, landelijk of klassiek interieur?

Laminaat van Quickstep
We hebben een prachtige collectie van Quickstep laminaat in ons assortiment. Er is heel veel keuze in kleuren en design. Bovendien is deze vloer makkelijk in het onderhoud.


Praktisch & gezellig
Praktische bedden
De zorgbedden in onze collectie hebben een prachtige houten afwerking zodat ze passen in een sfeervol interieur. Natuurlijk zijn ze ook voorzien van praktische zaken zoals verstelbare hoogte, wielen en een in- en uitstapgreep.

Novilon vloeren
Novilon vloeren staan er om bekend heel praktisch te zijn in het onderhoud. Ze passen zowel in klassieke als moderne interieurs. Zo stond er in de VT Wonen een mooi artikel over deze vloer met o.a. praktische tips. Wist je bijvoorbeeld dat deze vloer prima geschikt is voor vloer verwarming?


   

MulderWonen
Heerestraat 29
9991 BE Middelstum

Tel. 0595 552594
Fax. 0595 552649
Email. mulderwonen@gmail.com

Openingstijden:

Ma, Wo, Do, Vr
09:00 - 12:00 & 13:30 - 18:00

Za
09:00 - 12:00